Aanschafadvies

Raskeuze en aanschafbegeleiding:
aanschaf2Heeft u de wens uw gezin te verrijken met de aanschaf van een leuke hond, dan helpt Kynocoaching u graag bij deze zoektocht. Kiest u voor een rashond, of valt u juist voor een kruising? Wilt u graag een pup of past een (jong) volwassen herplaatser beter bij uw situatie? 

Uiterlijk gezien verschillen honden enorm van elkaar. Minder bekend is misschien dat al deze verschillend uitziende honden ook in gedrag en aanleg enorm van elkaar verschillen. Kynocoaching informeert u graag over de verschillende rassen en hun specifieke rasgebonden eigenschappen. Afgestemd op uw gezin- en leefsituatie zal Kynocoaching u altijd van een eerlijk en deskundig advies voorzien.

Kynocoaching biedt hulp bij het zoeken naar een verantwoorde fokker en biedt gedragstesten aan om het gedrag van de hond vooraf te testen. Opvoedingstips en plaatsingsbegeleiding zorgen ervoor dat uw nieuwe huisgenoot snel zijn weg kan vinden in uw leefsituatie. De kans op ontstaan van probleem gevend gedrag zal hierdoor tot een minimum worden beperkt.

Kosten:
De kosten voor begeleiding zijn afhankelijk van uw hulpvraag. Neem daarom altijd even contact op, wij kunnen u dan een betere kostenindicatie geven.
 • "Life is no obedience exercise, it's a way of living together"

  (Turid Rugaas)

 • "Dogs are not our whole life, but they make our lives whole"

  (Roger Caras, natuurfotograaf en schrijver)

 • "Yesterday I was a dog, today I'm a dog, tomorrow I'll probably still be a dog.
  Sigh! There's so little hope for advancement"

  (Snoopy)

© Copyright 2020  |  Website door Buro Zutphen