Puppytesten

puppyNet als wij hebben honden (pups) ieder hun eigen persoonlijkheid. Voor de perfecte match tussen pup en toekomstige eigenaar, is het afnemen van een objectieve puppytest een ideaal hulpmiddel. De puppygedragstest maakt verschillen in aanleg en persoonlijkheid tussen nestgenootjes perfect zichtbaar.

Kynocoaching voert puppytesten uit in opdracht van de fokker die pups toewijzen aan hun pupkopers. Daarnaast wordt Kynocoaching in toenemende mate in de arm genomen door pupkopers die een vrije pup keuze hebben bij een fokker. De puppytest is een waardevol en objectief hulpmiddel om vast te stellen welke pup het best bij je past.

Puppytesten worden afgenomen op een leeftijd van 7 weken, wanneer de pups nog in het nest bij de moederhond aanwezig zijn. De puppytest die Kynocoaching gebruikt is gebaseerd op de puppytest van Campell. Dit is een welbekende test in de wereld van de hulp- en geleidehonden.

N.B: De puppytest is geen garantie voor het uiteindelijke karakter van de pup. Omgevingsinvloeden en leerervaringen in het leven van de pup bepalen voor een belangrijke mate de ontwikkeling van het toekomstige gedrag.

Kosten:
De kosten voor de puppytest zijn afhankelijk van de nestgrootte. Neem daarom altijd even contact op, wij kunnen u dan een betere kostenindicatie geven.
 • "Life is no obedience exercise, it's a way of living together"

  (Turid Rugaas)

 • "Dogs are not our whole life, but they make our lives whole"

  (Roger Caras, natuurfotograaf en schrijver)

 • "Yesterday I was a dog, today I'm a dog, tomorrow I'll probably still be a dog.
  Sigh! There's so little hope for advancement"

  (Snoopy)

© Copyright 2020  |  Website door Buro Zutphen